JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kävin viinakaupassa - eilen

  • Pullo viinaa pitää miehen... hmm.?
    Pullo viinaa pitää miehen... hmm.?

Tuli sitten meikäläisen käytyä eilen ostamassa pullo viinaa - eikä mitään limuviinaa vaan 32%:sta Salmiakkikossua, joka joskus männävuosina oli jopa kielletty juoma Suomessa. Aion koko pullollisen kulauttaa kurkusta alas tänään, alkuillasta.

Edellinen kirjoitukseni koski EU:n ruoka-apukasseja, ja olen pahoillani, että nyt taas olen äänessä. Ainakin Puheenvuoron puolella on joissakin muissa blogisteissa herättänyt paheksuntaa se, että kirjoitan liikaa. Eikä minuun kohdistuva arvostelu siihen lopu. Erinäisten kommenttien perusteella olen terroristi (terrorisoin). Olen uhka Suomen turvallisuudelle (sori). Mutta joku on myös väittänyt, että; omaan vahvat mielipiteet, minulla on hyvä itsetunto, jne. (kiitos). Pahoittelen sitä, että minulla on liikaa asiaa ja mielipiteitä. Olen merkillinen persoona.

Asiaan: kävin siis eilen Oy Alkoholiike Ab:ssä, siis Alkossa, ja nykyisinhän tuo liike onkin viralliselta nimeltään Oy Alko Ab. Kehitys kehittyy ja nimet muuttuvat. Aikoinaan Suomessa oli sellainenkin firma kuin Oy Lukko Ab. Tuo nimi sitten muuntui tuotemerkiksi Abloy, jonka kaikki kautta maailman tuntevat. Kyseinen yritys valmistaa siis lukitustuotteita joilla pyritään varmistamaan se, että minä en pääse sellaiseen paikkaan johon minulla ei ole oikeutta päästä, ja toisaalta se, että pääsen sinne mihin minulla on oikeus päästä ja pitääkin päästä, kuten kotiini. Ai niin, nykyisin se onkin jo Assa-Abloy.

Kehitys siis kehittyy. Nimet muuttuvat. Hyvät firmat ovat ja pysyvät, kuten Nokia - tavallaan. Ja hyvä niin. Kuten kuvasta voi havaita niin minullakin on nykyään älyTV. Jonka ihan hiljattain hankin. Tuon hankinnan jälkeen kirjoitin FB:ssä, että kotini älykkyys on vähintään kaksinkertaistunut kun siellä nyt on älypuhelimen lisäksi äly TV.

Eräs kommentoija tossa taannoin kommentoi blogiani, kun kyse oli pituudestani, josta keskusteltaessa totesin armeijan jälkeen menneeni puolitoista senttiä kasaan, että "niin sitä tyhmyys tiivistyy". Se oli mukava kommentti lukea - sai hymyn huulille. Joku toinen olisi voinut ottaa sen jonkinlaisena vittuiluna tai kiusaamisena, mutta en minä.

Ari Jalonen on porilainen kansanedustaja. MTV:n jossain ohjelmassa kerrottiin, että hänen tilanteensa Porissa liikuessaan on seuraavanlainen:  "Porissa vaihdetaan kadun toiselle puolelle kun vastaan tulee entinen ystävä, nykyinen vastustaja." Tuo on yksi tapa kiusata. Kyllä se niin on, että vaikka asiat riitelevät niin ihmisten ei pitäisi. Jollakin puolueella tai sen edustajilla saattaa toki olla tästä eri näkemys. Vaikkakin, kuten tapaus Nissisen johdosta totesin: minun mielipiteeni on ainoa oikea.

Kiusaaminen on asia josta mieleni tekisi kirjoittaa enemmänkin. Se on myös aina subjektiivinen kokemus. Kuten olen aiemmin kertonut niin olen itse ollut sekä kiusaaja, että kiusattu. Olen myös saanut tuon teeman tiimoilta havaita, että kaikki meistä eivät kasva koskaan aikuisiksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Sinä todellakin olet äijä. Minä voin juoda salmarikossua maksimissaan kaksi pikkulasia, sen jälkeen alkaa potkia takaisin. Minä pitäydyn mieluummin miedoissa juomissa. Keskarin vahvuinen riittää minulle. Ehkä joskus miedon viinin vahvuinen on paikallaan, mutta väkevät jätän mieluummin muiden vuotavaksi.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

>...... herättänyt paheksuntaa se, että kirjoitan liikaa.....

ooo

Kerropa heille että näppiksen oikeassa laidassa on "return" nappula, jolla pääsee vääristä kirjoituksista eroon.
On se vaan kumma kun ihmiset lukevat semmoista mistä eivät tykkää.
Voimme luottaa siihen, että Us; n pilvipalvelussa on biteille tilaa.

Sinun ajatuksesi ovat raikkaita, kivoja. Ehkä tosikoille ajoittain tuskallisia.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ennemminkin kyse on siitä, että joihinkin vilkkaisiin keskusteluketjuihin tulee "stoppi" ennen aikojaan, kun ne siirtyvät jonnekin kauas etsittäviksi siitä syystä, että blogisti on innostuksissaan pukannut uuden tuotoksen kesken kaiken. Harmitus ahkerasta bloggaamisesta ei siis niinkään johdu siitä, että näkyville tulee blogeja, joita ei halua lukea tai kommentoida.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Juuu-u..höpötihöpötihöpöti...
Minä menin just melko äsken Alkon ohi,kuten menen joka päivä asioidessani tuossa lähikauppakeskuksessani ruoka ostoksilla tai apteekissa,johon menen siitä viereisestä ovesta.Kymmenkunta vuotta olen tuossa asioinut ja siinä Alkossa olen käynyt kerran.Mikä se tommonen Alko on..mikä siellä alko..hahah..tarpeeton kauppa..saa sitä viinaa muualtakin..en käy muissakaan Alkoissa..lähimmät viinat saisin tosta parinsadan metrin päästä kulmilta..kun invis,eli invalidi liikuntavälinemopollaan ajaa ohi,niin ryyppyä tarjoavat ihan säälistä..ja kukaan noista koko ja puolispurguista ei ole niin hulluja,ellei peräti mielenvikaisia,että ne ne salmiakkikossua tarjoavaisivat..ja jos tarjoisivat niin pistäisin kyynärpääkepin heilumaan.
En minä ymmärrä sitäkään,että muutenkin päästään seonneet,omituisiksikin luokitellut höpöttäjä höpsistit tärvelevät itteään salmiakkikossulla onhan sitä nyt muutakin ja ponua tai vaikka kiljua on helppo tehä ite.Litran kotikaljatiivistepurkilla tekee ihmeitä,ei taatusti maksa,just melkein niitä maltaitakaan..ämpärillinen kiljuksi käytettynä..loppuu siinä alkossa käynti..ja jos kerran on salmiakkiriippuvainen,niin pussillinen Pantteri salmiakkia sinne mukaan likoamaan..hyväähän se ei ole mutta makuhan ei tässäkään ole tärkein..kyllä sillä saa nuppia ja vatsaa ihan riittävästi sekaisin..paskakin lentää,kuin varpusparvi..ei tartte pusata siinä määrin,että loputkin aivopimut oikenevat ja näyttävät henkilön sitten vieläkin omituisemassa valossa.On minullakin viina vaikken sitä ite ole ostanut vuoskymmeniin..ja salmiakkikossua olen kerran eläissäni ostanut..yskänlääkekin on parempaa..lääkärini kirjoittaa Sir Ephedriiniä yhellä puhelin soitolla,jos tarvii..baarikaappini on hyvin varustettu,koska puoliskoni tuo reissuiltaan aina,joitakin sopivia laatuaineita..litran joululahjaginipullo riittää yleesän koko vuodeksi ja se on aina tuossa/tässä työpöydän kulmalla.nyt mennään syyskuussa ja puolet on vielä jäljellä..kohta tulee uutta..ehtiikö tuota toista puolikasta juomaankaan,vai pitääkö loput heittää poijjes..vois tietysti sekottaa siihen salmiakkia ja viedä sen sitten tonne roskiksen kulmalle rotanmyrkyksi..blogistin ei nyt kuitenkaan kannata lähteä tänne pääkaupunkiin tulemaan,en kerro missä täällä asun..paitsi,että voihan se olla niinkin,että tarkkavainuinen salmiakkikossunisti löytää paikan nopeastikkin pelkän hajun perusteella..voihan svidu..ei tälläsen herkän vanhuksen pitäis näitä sun juttujas lukea ja kuvia katsella..kännin kaltainen olotila näistä tulee..iski hirveä kusihätä..melkein meinas vaipat kastua..johtuiko tästä jutusta,vaiko ottamastani nesteenpoistolääkkeestä..en tiiä hilkulla oli,mut just kerkesin..vaipoista tuli mieleen.. oonko koskaan kysynny ootko koskaan käyttänny..tai oisko joku muu jonka kanssa vois jutella ko tavaran nesteenimukyvyista..jos siis rupee juomaan salmiakkikossua,kun vanhuuenhöperyys iskee vielä nykyistä enemmän..tai ei kai,kun kuvasta päätellen sää oot viälä noin nuori poika..mut kiva tässä,kun ei vielä tänään tarttekkaan noita vaippoja vaihtaa..no sitte..peräpukamista puheen ollen..tai no josvaan pistän,että..höpötihöpötihöpöti...älä laita enää mitään viinapullon kuvia..ethän??

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Nyt jotenkin muistuu mieleeni, että minäkin taisin yllyttää sinut tuhmuuksia tekemään,kun kerran olimme minun blogissani vähän niinkuin pornosillamme. Vieläkö muistat?

Juhani Vehmaskangas

Kappalejako puuttuu - siksi jätän lukematta.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Kuules nyt Jussi..silloin,kun höpötihöpötihöpötetään,ei ikinä..siis ei ikinä käytetä kappalejakoa..ei se kappalejako höpinöitä mitenkään muuta on vaan haitaks,kun ajatuksen virtaa katkotaan kappalejaoilla.

Oos ny tarkkana vaan.

Kato nyt tääkin.

Täähän on kun vanhan inviksen katkokävelyä.

Ei tällasta..

kukaan..

ymmärrä.

.. ai mut joo..

jos ei muutoi..

jos on vaikka vähä hidas..

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Tiedä kirjoituksistasi kun yleensä ne ohitan, mutta tuo profiilikuvasi on ilmeeltään lähinnä, sanoisko pelottava. Jos se arvostelu siitä, en tiedä, kun yleensä ohitan ;D Rakentavaa palautetta!

Juhani Vehmaskangas

Lähiaikoina mahdollista nähdä parempi kuva osoitteessa: www.vehmaskangas.fi

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

No et sitte haluakkaan lupsakasti höpötellä enempää..miä kokeilen huomennä uuestaan..käyn vaikka ensiksi maitokaupassa,joka on siinä kans vieressä ja kerron mitä ostin..ja vaikka senkin,oliko se maitokaupan nätti myyjä töissä vaiko ei..ja päivitän sitten elämmääni ja ajatuksiani kiinnostuneille luettavaksi.

Juhani Vehmaskangas

Valehtelin eilen. Korkkasin tuon pullon vasta hetki sitten.

Juhani Vehmaskangas

En valehdellut. Juuri hetki sitten tulin kotiin. Olen kohtuullisessa humalassa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #15
Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Ja nyt jo heti noin kännissä..herkkä ja nopea poika..valheella on lyhyet jäljet..minä muuten kävin siellä maitokaupassa..ostin maidon piimän ja pullollisen alkoholipitoista juomaa...kätevää,kun ei tartte käydä useammasta kaupasta hakemassa..ostin pullollisen kotikaljaa 2,7%..pistin muun porukan loppupäiväksi pihalle jo etukäteen,kun olen niin ssvidun pahapäinen jos tuota alkoholia joutuu sisuksiini..menkööt sukulaisiinsa,jos ulkona kylmä tulee tai meinaa kastua..ostin paketin kortsujakin..en minä niitä käytä,saati sitten tarvitse,mutta sen takia vaan,että se kaupan kaunis kassamyyjä luulisi edelleenkin tällaisen vanhan inviksen olevan vielä seksuaalisesti viriili..nääs,kun se kattoo aina niin silmät hausskasti pilikahdellen,kun niitä ostan..niitä pakkauksia on tossa jo laatikollinen..pitää vissiin viedä se laatikko vaikka tonne rappukäytävään saatteella saa ottaa ja pistää uus tyhjä laatikko tohon tilalle uusia oottamaan..on ne muuten fiksuja noi kaupan kassamyyjät..ei ne kysy yhtään miks toi vanha setä ostaa joka päivä litran maitoo ja paketin kortsuja..ovat hyvin koulutettuja vissiin..nyt mä korkkaan ton kotikaljapullon ja rupeen siitä ottamaan..päivitän sitte illemmalla miten tää iltapäivä sen seurassa on sujunnu..köytän itteni ens kuitenkin tähä tuoliini kiinni,etten pääse tonne rappukäytävään örveltämään..mut palaillaan..ai juu meinasin unohtaa..pitää pistää tupla vaipat varmuuden vuoks..siis kun ei tästä pääse..ja jos asiaa kumminkin tulee,niin saatan päivittää jo aikasemminkin,kun vasta illalla..no mut sä luet sitte,kun tosta korkatusta pullollisestas ite tokenet.

Juhani Vehmaskangas

Aha - kondomi, miksi. En ole hetkeen harrastanut.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Meinaatko, että jopa tunteja on vierähtänyt?

Juhani Vehmaskangas

Nyt olen kuitenkin ulalla. En ymmärrä miksi.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa