JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kouluttamalla ihminenkin oppii?

  • Ritva Puolakan blogista: mitä on rakkaus?
    Ritva Puolakan blogista: mitä on rakkaus?
  • Ritva Puolakka bloggaa Rakkaudesta.
Siis _rakkaudesta_. Mitä Rakkaus on?
    Ritva Puolakka bloggaa Rakkaudesta. Siis _rakkaudesta_. Mitä Rakkaus on?

Kovapäisinkin ihminen jotain oppii kun kunnolla tahkoaa? Minun pitäisi oppia - tai siis olisi pitänyt. BANNI tuli taas, ja itse kun pidin kommenttiani täysin asiallisena, mutta blogisti Ritva Puolakan mielestä se ei sitä ollut (kuva).

Minun olisi pitänyt ymmärtää, että Puolakan blogin puolivälissä oli kysymys: "Kysymys siis kuuluu, mitä on rakkaus?" ja blogissa pitää siitä siis keskustellea täysin yksiselitteisesti - jatkossa en taida edes yrittää Ritvaa ymmärtää.

* * *

Toki saattaa olla niinkin, että Ritva bannaa minua ja joitakuita muita jotta saisi itselleen näkyvyttä  - ehkä hän on eräänlainen narsisti. Mene ja tiedä, tietääkö hän itsekään. Ehkä Ritva on vain perfektionisti?

* * *

Ritva Puolakan blogi: Mitä on Rakkaus?

* * *

Kyllä: tämä on viihdettä! Vaihtoehtona voisi olla urheilu, älyurheilu :-/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Juhani Vehmaskangas

Ritva kirjoitti: "On todella ikävää, että tiemme eivät kohtaa. Olemme niin täysin eri aaltopituudella."

Pakko todeta: en tiedä minkälaista kohtaamista Ritva odotti. Toivon, ettei mitään kovin intiimiä kohtaamista ajatellut.

Juhani Vehmaskangas

Ritva Puolakka: "Jos rakastat aidosti ihmistä, et koskaan tee häntä kohtaan väärin."

Entä jos rakastaa kahta ihmistä? Vaikkapa puolisoaan ja lastaan, ja pitää tehdä päätös josta toinen kärsii, toinen saa hyötyä?

Onneksi Ritvalle asiat ovat yksinkertaisia, entä millaisia ne ovat sinulle?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ritva teki ihan oikein. Ei kaikkien tarvitse tykätä sinun joutavista jorinoistasi. Parhaatkin meistä saavat silloin tällöin turpaan.
Fiksummat pitävät sen jälkeen suunsa kiinni mutta sinä rupeat itkemään ja vollottamaan julkisesti. Etkö opi palautteesta?

Juhani Vehmaskangas

En opi jos palaute on "lässyn lässyä". Ja nyt jo taas Ritva salliikin minun kirjoittaa. Ehkä hänkin on ymmärtänyt, että Juhani on pikkaisen... joo.

Itselläni ei ole koskaan ollut tarvetta estää ketään kommentoimasta. Jos menee sivuraiteelle niin siitä vaan.

Kiitos sinulle kommentistasi, ja aidosti. Tack.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Olen itse tottunut siihen, että olen vähintään puolet ajasta bannissa Lauri Grönin blogien kommentoinnissa, kuten tälläkin hetkellä. Syy on aina pelkästään siinä, että olen kyseenalaistanut jotain hänen esille tuomaansa asiaa. Joskus ehkä provokatiivisesti matkinut hänen viestintätyyliään (hohhoijaa ... t.m.s.), mutta niin näyttävät tekevän monet muutkin.

Sen lisäksi olen kestobannissa Hemmo Koskiniemen blogeihin. Tätä bannia on jatkunut jo muutaman vuoden. En tiedä miksi juuri minut valitaan bannattavaksi näissä tapauksissa, koska kyllä Hemmon putinfanittamisesta ovat monet muutkin ilkkuilleet. Joko kommenttini ovat harvinaisen teräviä ja viiltäviä tai sitten ne ovat objektiivisesti ottaen niin tyhjänpäiväisiä, että ne kannattaa bannata oli asia tai sanoma mikä hyvänsä. Jälkimmäisessä tapauksessa ihmetellä kyllä sopii niiden tyhjänpäiväisten kommenttien määrää, jotka joka tapauksessa sallitaan.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Gröhn ja Koskiniemi ovat mielipiteineen varsin tarkasti ennakoitavissa, ja lisäksi heillä kirjoittajina on hellyttäviä maneereita.

Jos US Puheenvuorosta bongaa lauseen "tunneäly ei ole älyä", on asialla varmasti Lauri. Ja jos kohtaa kotikutoisia sivistyssanoja tyyppiä "akenda" tai "probakanda", johtavat jäljet Hemmoon.

Molemmat miehet ovat tahoillaan suuria luonnonystäviä, mistä annan heille tunnustuksen. Koskiniemi arvostaa Lapin kairaa, Gröhn ulkosaariston merellisiä kalliomaisemia.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Minäkin sain Ritvalta bannin. Mielestäni Ritva ei aiemmin käyttäytynyt noin. Olisikohan jokin kriisi menossa?

Juhani Vehmaskangas

En osaa kysymykseesi vastata. Ritva itse ehkä osaisi. Mutta koska olen tällainen "jääräpää Juhani" niin hän bannini poisti sen toistamiseen asetettuaan. Ehtipä siinä välissä joku mies minut jo haukkuakin, mutta kohtuuden rajoissa - onneksi.

Puheenaiheeseen liittyvää

Tämän blogin suosituimmat