JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Miten peseydymme tulevaisuudessa?

  • Suihku
    Suihku

Ylen kuuden uutiset kertoi ikävän uutisen. Ainakin minä aloin heti pähkäillä tulevaisuutta. Tuleeko peseytyminen tulevaisuudessa hankalammaksi kuin mitä se on nyt kun joudutaan ehkä siirtymään perinteiselle pesuvatilinjalle. Tulevaisuudessa kun käytettävissä ei ehkä enää ole suihkuja. YLEn uutistoimittaja nimittäin kertoi: "Saksa ja Ranska aikovat yhdessä kehittää uuden suihkuhävittäjän".

Mikäli Saksa ja Ranska onnistuvat hankkeessaan ja suihkuhävittäjiä aletaan käyttämään niin kauanko kestää kunnes kaikki suihkut on hävitetty - ja miksi on tarpeen pyrkiä suhkut hävittämään? Sitä minä en vaan kykene ymmärtämään. Entä sinä?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

No kehittäkööt vaan suihkuhävittäjän. Saa sitä vettä niskaansa muullakin tavalla. Tänään vaikka sateen alla kulkiessa ;D

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Olen monet kerrat harmitellut sitä, että asun kerrostaloalueella. Tänä kesänä on ollut useita päiviä, jolloin olisi ollut ihanaa mennä nakusillaan tanssimaan pihalle. Mutta ei täällä kaupungissa kehtaa.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Hmmm.... muutamana päivänä on todellakin satanut hyvin rankasti. Vaatteet pois ja pihalle, ja parin minuutin kuluttua räystään alle hieromaan shampoo hiuksiin. (Tässä vaiheessa toivotaan, ettei sää poutaannu.) Sitten uudelleen sateeseen, joka huuhtoo vaahdon mennessään. Ja lopuksi sisälle kuivattelemaan!

Minulla tämä on pelkkä ajatus, enkä aio ryhtyä toteuttamaan sitä. Ehkä ratkaisevin este on vesisateen kylmyys ja sattumanvaraisuus. Rankkasateen vaihe voi päättyä yllättäen, eikä pelkkä tihku riitä peseytymiseen.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Onhan ihmiskunta pärjännyt ilman suihkuja miljoonia vuosia, samoin eläimet. Sivistyneessä Ranskan hovissakaan ei käytetty epäterveellistä vettä peseytymiseen vaan öljyllä hierottiin ihoa.

Vanha konsti on parempi kuin...

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen
Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Ihminen on niin viisas, että se hävittää myös suihkun käyttäjät.

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Totta - se tuossa koko hommassa taitaa tavoitteena ollakin.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset