JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Ahaa! Minulla välähti. Nyt olen päätökseni tehnyt :-)

Mitäpä sitä meikäläinen vapaa-ajallan muuta tekisi kuin surffaisi netissä, lukisi ihmisten blogeja ja niiden kommentteja. Unohtaa ei tietenkään sovi, että meikäläinen välillä vapaa-aikaansa käyttää myös mitä kummallisempien blogitekstien väsäämiseen. Ajatus niissä on joskus ihan hukassa, jopa ns. pihalla.

Omista kirjoituksistani kuultaa usein jollain tavalla läpi jonkinlainen omakehu asioiden kyseenalaistamisen ohessa. En minä toki aina enkä kaikkea kyseenalaista mutta usein niin teen - olenhan juuri minä aina oikeassa mielipiteineni, kaikessa!

Tähän pitää tulla muutos.

Olenkin sen vuoksi päättänyt antaa itselleni rangaistuksen. Olen kuukauden ajan kirjoittamatta mitääan vapaavuoro-blogiin. En voi 100%:sti luvata, että tuo täysin toteutuu. Toivon kyllä, että toteutuu, kuten varmasti toivoo enemmistö muistakin. Jos ensimmäinen viikko sujuu hyvin niin jatkoa seuraa puheenvuoron puolella.

Ai niin. Ainakin toistaiseksi saatan kuitenkin muiden blogitekstejä kommentoida. Se minulle sallittakoon.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Ha,ha, Olet ihan oikeassa, yleensähän me ihmiset tiedämme asiat paremmin kuin muut. Ajattelemme "Miksi nuo tyhmät eivät ymmärrä mitään?" Et ole todellakaan yksin, aina oikeassa oleminen on yksi ihmisen tavallisista heikkouksista. Lisää heikkouksia: tuomitseminen, vallanhalu ja ylpeys. Tätä voisi jatkaa pitkäänkin...

Hyveitä: Armollisuus (toisia ja myös itseä kohtaan), anteeksi antaminen (myös itselle), toisten auttaminen sekä vanhusten, vammaisten, heikkojen ja köyhien puolustaminen...

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

"Miksi nuo tyhmät eivät ymmärrä mitään?" on käsitykseni mukaan virheellinen tulkinta. Moni kyllä ymmärtää kun asia kunnolla selitetään. Mutta ihmiset eivät useinkaan itse viitsi ottaa asioista selvää, joten pohjaavat kantansa "mutuun". Laiska olen minäkin, sen myönnän.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa