*

JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Mennään naimisiin? - lupauksiin ei aina voi luottaa!

  • Saamiani lahjuksia 8.8. johdosta.
    Saamiani lahjuksia 8.8. johdosta.
  • 8.8. tilisiirron viestikentässä esittämäni kysymys.
    8.8. tilisiirron viestikentässä esittämäni kysymys.

Kaipa tuo naimisiinmeno parhaiten sopii vapaa-aika alueeseen?

Lupasin 22.7.2017 julkaista täällä vapaavuorossa erään kysymyksen 8.8.2017. Vielä 7.8.2017 kirjoitin blogiini; kyllä minä muistan, ja muistinkin. Muistin asian oikein hyvin myös 8.8.2017 - vaikka en silloin mitään tänne vapaavuoroon kirjoittanutkaan.

Onneksi kuitenkin pankeissa on mahdollisuus toteututtaa maksuja siten, että tallentaa maksun etukäteen ja asettaa sille halutun maksupäivän. Tuolloin maksu toteutuu jos vain tilillä on eräpäivänä riittävästi katetta. Minun tapauksessani maksu toteutui kuten olin suunnitellutkin, mutta bloggaaminen asiasta jäi toteutumatta.

 

Olin siis luvannut blokata tuon kysymykseni tänne, ja teen sen nyt koska 8.8.2017 en siihen pystynyt - oi että, olisipa vapaavuorossa mahdollisuus ajastaa julkaisuja kuten on tilanne puheenvuoron puolella, ja - oi että, olisipa puheenvuoronkin puolella tarkempi aihejako. Ehkä nuo kuitenkin ovat vain minun toiveitani?

 

Miksi en sitten kirjoittanut lupaamaani blokia 8.8.? Siksi, että "lähdin" 7.8. ambulanssikyydillä sairaalaan, ja pääsin sairaalasta pois 9.8., eli eilen, ja jo nyt olen niin hyvin toipunut, että olen kotonani koneellani tätä kirjoittamassa :-) Tuo sairaalassa olo oli siis syy siihen miksi en kirjoittanut tätä tekstiä jo 8.8. kuten olin luvannut. Asia lienee ymmärrettävä ja hyväksyttävissä?

8.8. on minulle merkittävä päivä - silloin minua yleensä lahjotaan, vaikka olenkin jo vanha kääkkä joka pärjää ilman lahjontaakin - koska on pakko!(?). Tuo päivä on nimittäin syntymäpäiväni, ja siksipä juuri oli mielestäni kohdallaan juuri tuona päivänä esittää tuo kysymys velanmaksun kautta toteuttaen. Taidan olla ensimmäinen joka on jotakuta kosinut pankin laskunmaksun viestikentän kautta maksaessaan velkansa, jota siis jäi yhä tuo yksi sentti - siihen on(oli) syy.

Nyt jokainen ymmärtää, siis jokainen sellainen joka on asiaa seurannut, miksi jo alunperin arvelin, että en saa kysymykseeni vastausta lainkaan - vai ymmärtääkö kukaan kuitenkaan?

"...tällä hetkellä olen vahvasti sitä mieltä, että henkilö jolle kysymyksen esitän ei vastaa kysymykseeni mitään. Ja on todellakin vain yksi henkilö joka kysymykseeni voi vastauksen antaa." Noin siis kirjoitin 27.7.2017.

Toistaiseksi odotan vastausta - ihmetellen: miksi edes odotan?

Kuka tuollaiseen vastaisi, no ehkä...? (...ja miten)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Onkohan se niin, että kun on riittävä itseluottamus, tarpeeksi paljon kokemusta ja näkemystä, sekä mikä tärkeintä; aikaa, niin kyllä kaikki onnistuu, ja lopputulos on hyvä?

Vrt.: hyvä/erinomainen - parempi/paras -??

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset