JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Vanhus ja virikkeet

Ubuntu-työpaja: easy computer using and recycling workshop in Hämeenlinna

Tervetuloa oppimaan ilmaisesta ja turvallisesta tietokoneen käyttöjärjestelmästä työpajaan keväällä ja kesällä 2018!

Welcome to learn about a free and secure computer operating system in a workshop in 2018!

 

Minä järjestän Hämeenlinnassa ilmaisia ja avoimia oppitunteja Ubuntu-ohjelmistosta, jonka voi asentaa melkein mihin tahansa tietokoneeseen.

I am organizing in Hämeenlinna free and open lectures of Ubuntu software that you can install on almost any computer. The occasions are held on Wednesdays at 2-4 pm (not every Wednesday).

 

Adele soittaa babushkalle

Aivan kuten suomikin, venäjän kieli on varsin rikas ja täynnä ilmaisuvoimaa. Tämä hupivideo (Adele звонит бабушке) on tarkoitettu heille, jotka haluavat oppia hieman lisää ilmaisutaitoa po-russki:

Чего-чего ....Мне твоя иностранщина не нужна!

 

https://

 

 

Ilmeet eivät ole tunteita

Hesarin tiedetoimittaja Timo Paukku höpsii otsikolla Ystävärobotti Pepper osaa lukea ihmisen tunteita.  Ilmeet, eleet ja äänensävyt eivät ole tunteita. Ne toki voivat ilmentää tunteita. Mutta tunne on reaktio jollekin, robotti Pepperin tapauksessa reaktio Pepperiä kohtaa. Vanhus on tavallaan vauvan roolissa. Kammottavaa!

Onko kiireisenä pysyminen pitkän iän salaisuus?

Kiireisenä pysyminen on pitkän iän salaisuus

Näin ainakin väittää reumatologiaan erikoistunut tohtori Ephraim Engleman joka täyttää maaliskuussa 104-vuotta, mutta eläkkeelle hän ei ole vielä jäänyt.

Ihminen joka vaikutti

Vieraan kohtaaminen jättää  jäljen. Joskus se jälki hiipuu nopeasti, joskus jää mielen pinnalle herättämään uusia ajatuksia ja ihmetystä. Onko kohdallesi osunut sattumalta ihminen, joka ei jätä ajatuksiasi heti  rauhaan?

Tämän blogin suosituimmat

Sivut

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä